18:00

USK/KHC

Referat

Referat: SHC - USK/KHC

Sista seriematchem mot USK/Kista och den roligaste. Matchen började med 2 ganska trötta lag och lite intensitet. Det tog hela 6:45 innan vi lyckades peta in första målet, vilket var ovanligt lång tid jämfört med tidigare matcher. Efter det kom båda lagen igång lite bättre och allra bäst kom USK/Kista igång. De pressade vårt något darriga försvar hårt och lyckades göra både 1 och 2 mål trots att vi hade en storspelande Magda i målet. Men, med ett effektivt anfallsspel fick vi in båe kvittering och ett ledningsmål innan det var dags för periodvila och sidbyte. USK/Kista vann skotten med 20-11 vilket nog var lite av en chock för våra spelare och kanske mest för Magda i målet som inte brukar ha så mycket att göra i dessa matcher.
I andra perioden fick vi till både 4-2 och 5-2 ganska tidigt. Men, USK/Kista replikkerade ganska snabbt med en reducering och matchutgången var genast mer osäker. Men tjejerna visade på sin rutin och några snabba avslut, t.ex Jossans skott direkt på avslag, dålig rörelse i laget gjorde att hon inte hade någon att passa så hon inte hade något annat alternativ.
Matchen slutade till sist med siffror klarare än matchbilden, med en 7-4 seger för SHC, men ett skottseger för för USK/Kista med 32-24.